iZi Autotransport bel ons 0102613135
ONZE PASSIE, UW OPLOSSING

Diensten

Schade Autotransport

Bent u onderweg en uw auto begeeft het. Neem dan contact op met TransAM Autotransport. Wij zorgen ervoor dat u en uw auto veilig thuis aan komen. In bijna alle gevallen zijn wij toestaat om uw auto te transporten naar uw opgegeven locatie. De transporteurs beschikken over de juiste materieel om niet rijdbare auto’s te kennen vervoeren. In de meeste gevallen worden de takelkosten vergoed door de verzekering ook wanneer u alleen WA verzekerd bent. 

Auto's importeren 

Het transport van een auto vanuit bijna alle EU landen naar uw gewenste locatie verzorgen wij voor een zeer gunstige prijs en binnen een de kortste termijn. Voor tips en advies bij het invoeren van uw auto kunt u ook bij ons terecht.   

Internationaal

TransAM Autotransport vervoert binnen de kortste termijn uw transportopdracht uit binnen bijna alle EU landen. Transport naar en van Balkan landen en Griekenland zijn op aanvraag.

Tijdelijke opslag

Heeft u een auto gekocht in het buitenland en moet u het ergens opslaan voor een korte- of lange periode, TransAM Autotransport bied u de mogelijkheid om uw auto bij ons op te slaan. De opslagloods  wordt 24/7 beveiligd.   

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem contact op met ons